不只音樂,還有Podcast

在「MyMusic」App 開啟

熱門關鍵字
吉他老師

專輯

吉他老師

愛人眼睛

國語

2020.03

1首歌

5分11秒

專輯介紹

愛本該純粹,不管對方是什麼角色。這個「吉他老師」只是一個象徵,象徵我們在愛情上都有可能遇見的那個他,總是不說明你們的關係、曖昧不明的那個他。而這份感情竟也沒有生成恨,在這遙遙無期的等待中,我只有愛你而已,我只能愛你而已。

Love should be pure, no matter what role the other party is. This "guitar teacher" is just a symbol, the symbol of the one we may meet in love, always does not explain your relationship, the ambiguous one. And this feeling did not generate hate. In this distant waiting, I can only love you, I can only love you.
顯示更多內容

更多 愛人眼睛 的專輯